• Jézus szeret
  • Isten hozott
  • Jó Pásztor Katolikus Óvoda

    Jó Pásztor Katolikus Óvoda

  • Jó Pásztor Katolikus Óvoda

    Jó Pásztor Katolikus Óvoda

Te Deum - Vác 2018.06.09.

2018.06.17.

Te Deum - Vác 2018.06.09.

Óvodánk felnőtt közössége közösen adott hálát a váci székesegyházban az elmúlt nevelési évért.

Ismét eltelt egy nevelési év és elérkezett az egyházmegyei közös  hálaadás napja. A váci székesegyházban június 9-én gyűlt össze az egyházmegye összes oktatási-, nevelési intézményének munkatársi közössége, hogy hálát adjon a mögötte álló év minden öröméért, sikeréért, kudarcáért. 
Az ünnepi hálaadó szentmisét főpásztorunk Dr.Beer Miklós mutatta be. A szentmise kezdetén püspök atya köszöntötte a jelenlévőket és hangsúlyozta; nem csak az elmúlt tanévért, hanem a pedagógusi és nevelői hivatásért, a mindennapi helytállásért, hűségért is hálát kell adni az Úristennek.
A szentmisét követően került sor a  „Te Deum”-, a „Te Deum Életmű” díjak, illetve a „Szent Gellért” díj arany és ezüst fokozatának átadására, amelyekkel az egyházmegye oktatási, illetve nevelési intézményeiben dolgozók példaértékű, szakmailag kiemelkedő tevékenységüket ismerték el.

Intézményvezetőnket - Bali Imrénét - az a megtiszteltetés érte, hogy a Szent Gellért díj ezüst fokozatát kapta " Kiemelkedő, lelkiismeretes, szakmailag elkötelezett munkájáért"
Nagy meglepetést szerveztek az óvoda dolgozói az óvoda vezetőjének, hiszen a tudta nélkül a munkatársi közösség terjesztette fel a díjért a fenntartónak, aki elfogadta és ezen a napon adta át neki.
- Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy megkaptam a díjat. Külön öröm, hogy ebben az évben ünnepeltük óvodánk 25 éves születésnapját és én is eben az évben vagyok 10 éve intézményvezető. A díj még többet jelent számomra, hiszen a kolléganőim ismerték el ezzel a mindennapos munkámat! Köszönettel tartozom mindannyiuknak, köszönöm, hogy ilyen közösség áll mellettem. (Bali Imréné)

vissza

Kapcsolat

Jó Pásztor Katolikus Óvoda
3100 Salgótarján Damjanich út 5.

Telefon: 32/513-135
Mobil: 30/ 374 8487

E-mail: ovodavezeto.starjan@ekif-vac.hu

Nyitvatartás: 
Hétfőtől - péntekig:
6.30 - 17