Facebook

Kapcsolat

Jó Pásztor Katolikus Óvoda
3100 Salgótarján Damjanich út 5.

Telefon: 32/513-135
Mobil: 30/ 374 8487

E-mail: ovodavezeto.starjan@ekif-vac.hu

Nyitvatartás: 
Hétfőtől - péntekig:
6.30 - 17

Visszatekintés Gabora Gála után

2019.01.14.

Visszatekintés Gabora Gála után

Hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk a XXVII. Gabora Gálának

Nagy megtiszteltetésnek vettem még az elmúlt év végén, amikor megkeresett Gabora János és  elmondta, mit szólnék, ha a XXVII. Gabora Gála kedvezményezettje Jó Pásztor Katolikus Óvodánk lenne. 

Örömmel együtt aggodalom is eltöltött, hiszen kicsi intézmény vagyunk a feladat pedig óriásinak tűnt számunkra. Ahogy telt az idő és egyre jobban közeledett a gála időpontja láttuk, hogy összefogással minden lehetséges és nincs lehetetlen számunkra. A szülők egy emberként álltak mellénk és jelentkeztek, hogy segítenek, amiben csak kell. Úgy néztünk ki, mert egy nyüzsgő méhkas. Lassan minden a helyére került: a feladatok kiosztva, a segítők megszervezve és vártuk a nagy napot.

A Gála előestékén a sportcsarnokban este 8-kor volt a gyülekező. Akkor tudtuk kezdeni csak a termek berendezését. Annyian gyűltünk össze, hogy bő másfél óra alatt készen lettünk.  Igaz volt a mondás: sok kéz, hamar kész.

A Gála napján minden az tervek szerint alakult. Minden előre eltervezett feladat megvalósult, mindenki tudta a helyét és semmilyen fennakadás nem volt. A munkatársaim mosolyogva és összedolgozva végezték a feladataikat- amiből nem kevés jutott nekik. 

Óvodásaink is készültek egy kis meglepetéssel a Gála szurkolói számára. Sok sok hét gyakorlás előzte meg táncos fellépésüket. Köszönettel tartozunk Jakubovics Juditnak a tánc betanításáért.

Hihetetlen, hogy kicsi intézmény létünkre, ilyen hatalmas összefogásról tettünk tanúbizonyságot! 

Szívem hálával és szeretettel van tele. Öröm számomra, hogy olyan intézmény vezetője lehetek, ahol megmutatkozik, hogy egy jó ügy érdekében szülők és dolgozók  EGYÜTT mindenre képesek vagyunk.

Köszönöm mindenki munkáját, aki bármilyen módon is hozzájárult a szombati nap sikeréhez! A jó Isten áldását kérem minden segítőre!

                                            Bali Imréné intézményvezető

vissza